- Hem
- Recept & kalkyl
- Fermenterad kålrabbi
Åtgärder
Fermenterad kålrabbi
Receptkategori: À la Carte●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Länge leve måltiden restaurang
Gör så här
- Skala kålrabbin och lägg i en vakuumpåse tillsammans med 3% salt. Förslut påsen och låt ligga i rumstemperatur i ca 2 veckor och sedan i kyl i ca 2 veckor.
- Vid servering skivas kålrabbin i tunna skivor.
Du behöver
5 hg | Kålrabbi SE |
Salt utan jod* |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 0 kJ |
Energi | 0 kcal |
Fett | 0 g |
Kolhydrat | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
kr