Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé [Kronfågel]

Receptkategori: Fågelrätter

(0 röster)
Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé [Kronfågel]

Gör så här

Skär alla grönsakerna. Strimla och stek baconet krispigt. 

Koka äggen i 6-7 minuter, kyl ner, skala och skär i klyftor. Smula ner ädelosten.

Vispa ihop ingredienserna till senapsdressingen.

Lägg romansallat i botten på tallriken. Lägg grönsakerna och övriga ingredienser i rader. Ringla över dressingen eller servera i skål. 

Du behöver

1 kgStekt Klubbfilé
2,5 hgBacon stekt skivat
8 hgSallat roman Klass 1
8 hgKörsbärstomat mix
5 stÄgg Kokta Skalade i Hink
5 stAvokado mogen*
3 hgRoquefort
50 gÄppelcidervinäger
30 gDijonsenap fransk hink
1 dlOlivolja Extra Virgin PET*
1 dlRapsolja*
1 clWorcestershire sauce dunk
Nymald svartpeppar*
Salt*

Energifördelning

49.9%47.2%2.8%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi513.14 kJ
Energi123.81 kcal
Fett9.11 g
varav
- mättat fett3.74 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0.03 g
Kolhydrat0.55 g
varav
- sockerarter0.49 g
- stärkelse0 g
Protein9.64 g
Salt1 g
Fiber0.46 g